EuroRent

Stan za izdavanje, SAVSKI VENAC, BEOGRAD NA VODI

#48036 · Slobodan

1,800€

Atraktivan stan, smešten na ekskluzivnoj lokaciji, u poslovno-stambenom kompleksu Beograd na vodi, zgrada Quartet 2. Smešten na obali Save, Beograd na vodi predstavlja pravi "grad u gradu" i najmodernije naselje sa sadržajima koji nisu karakteristični sličnim naseljima na ovim prostorima. Mnogobrojnim inovacijama u oblasti stanovanja, Beograd na vodi je podigao lestvicu kvaliteta života na znatno viši nivo. Optimalna energetska efikasnost, ali i udobnost stanovanja, postignuta je upotrebom najsavremenijih materijala, kako u gradnji tako i u fazi završnih radova. Na ulazu u zgradu nalazi se svetao lobi sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7, a raspolaže sa dva lifta. Zgrada je u neposrednoj blizini TC Galerija, sa pogledom na Savsku ulicu i park. Strukturu prostora čini dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom i trpezarijom, odakle postoji izlaz na terasu. Drugi deo stana čine dve spavaće sobe kao i dva kupatila, jedno sa kadom, a drugo sa tuš kabinom. Master spavaća soba ima bračni ležaj i plakare, dok će druga soba biti opremljena po dogovoru. Stan je namešten novim, modernim nameštajem, i kompletnom tehnikom. U ostavi je mašina za pranje i sušenje veša. Za budućeg zakupca je obezbeđeno i jedno parking mesto u garaži zgrade. Pogodan za život para ili manje porodice.

Želim da pogledam ovu nekretninu:

Slične nekretnine

Poslednje pregledano